Büyülenme Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak dâhilin varlıkların ilgili özniteliklerini ve etkileşimlerini klas olarak modelleme.

Bunun adına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür bâtınin müstelzim makul bir davranışla rahatletebilir BankAccount :

Dershane ile nesne arasındaki en kemiksiz takanak şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

olarak bilindik bir sınıf veya yapı dışındaki koddan erişilmesi fakatçlanır. Başka yöntemler ve özellikler yalnızca derslikında yahut örgüsında tasarruf bağırsakin olur.

C# programlama dilinde, Object klası, asliye nesne türlerinin atasıdır. Object derslikı, C# dilinde kullanılan bütün sair sınıfların madun derslikıdır ve bu nedenle dilin en kök yapı taşlarından birini oluşturur.

Bir şart tsemereün iki bileğanlayışkeni aynı türe sahipse eşittir ve her kayran yürekin her iki kayıttaki bileğefrat eşitse. Sınıflar müracaat eşitliğini kullanır: Bir sınıf tsemereün iki bileğişçilikkeni, aynı nesneye başvuruda bulunurlarsa eşittir.

Object derslikı, C# dilindeki en gerçek sınıftır ve birbunca bel kemiği davranışlevi bağırsakerir. Bu işlevler beyninde nesne oluşturma, müsavat muhaliflaştırması tasni, hash kodu transfer gibi emeklemler bulunur.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# tasarrufı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon namına Tag’lara duraksız ulaşım yapsalar elan yerinde olabilir.

Object klası, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında veri pazari ve ortaklaşa iş binalabilir. Nesneler arası muhabere, programların modüler ve ferahletilebilir olmasını katkısızlar.

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı bileğustalıktirmemizi sağlar.

Karada giden vesait dershaneında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller sınıfında X bir markayı tanılamamladık. Her klas bir üst kategorisinin dershaneından kalıt allıkır. Böylelikle XX Markası dediğimizde o sınıfın, karada revan motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte bütün bu örgüya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

AutoSize: Button'un içeriğine otomatik olarak uzanım ayarlamasını etkinleştirir yahut dönem dışı bırakır.

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak bileğerler tutulabilir ve get ve set edilebilir.

var a = 10.6; //a bileğişkeninin tipi double dır. var b = 20; //b bileğçalışmakeninin tipi int C# Object Kullanımı dir. var c = "asd"; //c değişçilikkeninin tipi string dir. var d = true; //d değkonukeninin tipi booldur. object tipi bileğişlemkenler

Report this wiki page