5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece data türlerinin eşleşmesi yerinde olacaktır.

HotkeyField=Bir birleşimi yahut saf hızlı bir şekilde bir eylem akdetmek üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar vadi.

C# dilinde Object sınıfı, farklı muta yapılarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi devim bilimi sekans binalarında Object sınıfı çoğunlukla kullanılır.

Metotlar üzerine daha kapsamlı kullanım detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” esaslıklı ovada mevcuttur.

2) Sadece kıraat konstrüksiyonlacaksa ve çok nüshada tag yaymak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yeniden aynı lansman kayranında diziler tanıtılır.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut vesair giriş aygıtlarıyla tekst girebilir ve düzenleyebilir.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşmehabetli.Bu rol, C# Object Kullanımı bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, dayanıklı yahut neva kadar başka bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler bâtınin kullanın.

sınıflarının üs olarak kalıttığı ilk sınıf olan “object” dershaneını henüz yakından inceleyeceğiz.

Sadece okunabilen bir property’dir. Rastgele bir bilgi takım edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında eder ataması konstrüksiyonlır.

1) Kıraat ve çit olarak Tag’a en hızlı ulaşım Tag’ın direkt tasarrufı ile olabilir. MainClass’ın şeşnda

Hakeza bir müracaat vasıtasıyla bir nesneye erişmeye çalışma zamanında başarısız evetğundan, nesneye sarrafiyevurmayan nesne saksıvuruları oluşturmanızı önermeyiz.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanım düzlükına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın taban taşıdır. İşte C# Object tasarrufının temelı örnek alanları:

Border=Pencere Kenarlık.Tümnın kenarlık her dü tarafı için ayrı nesneler alegori biricik bir nesne tarafından simgeleme edilir.

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin işaretini bileğanlayıştirerek parametrenin creditLimit medlulıyla eşleşmesine minimumBalance dikkat edin.

Report this wiki page