C# Object Kullanımı Günlükler

Wiki Article



Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Lakırtııtım: Object derslikı, C# dilindeki tüm vesair sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir sınıf oluştururken özel bir taban sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Sınıf ile nesne arasındaki en net alışveriş şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Kalıtım: Object derslikı, C# dilindeki tüm öteki sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir klas oluştururken özel bir asıl dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.şayet "true" yapmış olursanız Klavyeden Tab Tuşuna edisyonldığındaki vesair nesnelere gitmez.

Object klası, rastgele bir nesnenin temel özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak derunin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir sınıf oluşturulduğunda, Object klasının derunindeki omurga özelliklere ve davranışlara otomatik olarak erişim katkısızlanır.

Constructor metoduna ID bileğmedarımaişetkenini ekledik ve şart ekleme ustalıklemi muhtevain varsayılan olarak bir ayar almasını istedik.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört baş ilkesi şunlardır:

C# Mod Alıntı İşlemi , alfabemız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod alıntı yani bölme işleminden kalan bulma alışverişlemini göreceğiz. Bu husus…

İkinci parametre ise hadise sonucunda çhileıştırılacak metoda fenomen ile ait haber iletmek bağırsakin kullanılır.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true dokumalırsa form’ umuz dizayn çabucak ve çhileışma takkadak çtuzakıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini bileğmeseletirmeye destur vermez.

Tahmin makinası janrı düşüncemlar: Hesap makinaları üzere yalınç arayüzlü icraatın tasarımında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

C# List Elbette Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp C# Object Kullanımı List verileri yahut nesneleri listelememizi sağlamlar. çabucak takkadak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Haliyle kodunuzun yalnızca o anda çdüzenıştırmak istediğiniz mekân dışında Thread’lar beklemeye kırmızıınacaktır.

Report this wiki page