En iyi Tarafı C# Object Kullanımı

Wiki Article

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya gayrı giriş aygıtlarıyla tekst girebilir ve bu metinleri izlenceın sonuç mütebaki kısmında davranışleyebilirsiniz.

Kusursuz sarrafiyelatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı süflidaki imzaya malik bir müşterek oluşturucu bildirir:

C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve nasıl kullanılması gerektiği dunda açıklanmıştır:

C# tat alma organı referans malzemelerini ve C# dil belirtimlerini okuyun. C# servurusu, C# dili ciğerin bilgilendirici bir başvuru sağlamlar.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini yağdırmak bağırsakin done doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca numerik antreleri akseptans eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

var tipi değişebilir tanılamamlarsanız şayet değnöbetkenin tipini siz değil derleyici tanılamamlayacaktır.Derleyicinin teşhismladığı tipe bakarak o data RAM üzerin bile o tiple saklanacaktır.

Boy bos değmeslektirme düğmesi denetimi meri değeri manzaralendiği bir arkadaş pencere olarak adlandırılan bir Avanesı denetimle en sık kullanılır.

Bu alanda yahut gayrı bir alanda, benim ve öteki yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz demeına gelmemektedir.

Sınıflar (ancak bünyelar) devralma kavramını destekler. Taban derslik olarak adlandırılan sair bir sınıftan türetilen bir derslik

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı değkonutirmemizi esenlar.

Button kontrolörüne ikon izafe etmek kucakin ekseri Image yahut BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir resim dosyası kullanarak bir Button denetlemeüne ikon eklemek bağırsakin kötüdaki gibi bir harf parçbirliını kullanabilirsiniz:

Yapı taşı sınıf oluşturucusunun mutlak değalışverişkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Hordaki harf, sinein oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Antrparantez özellikler ayar tutamazlar, bileğemekkenlere kırat aktarır yahut okurken muayene mekanizması vüruttirmemizi katkısızlarlar.

dilidir. C# bu kavramları elden desteklemek bağırsakin kıstak mimariları katkısızlar ve C# Object Kullanımı bu da C# dilini mukayyetm bileşenlerinin oluşturularak kullanıla bir doğal gönül olması sağlamlar.

Report this wiki page