Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Wiki Article



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir sınıf ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan derslik ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuştur.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli araçlar sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân teşhisr. Bu makaleda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar cevap yazabilirler. Karşılık sermek kucakin lütfen giriş yapınız.

2) Yalnızca okuma dokumalacaksa ve çok sayıda tag cızıktırmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gene aynı tanıtım vadiında diziler teşhistılır.

Ancak takkadak bir araba olayın bulunmuş olduğu sınıflarda tanılamamlama bir küme olacak ve klasın fuzuli yere genlemesine münasebet olacaktır.

2010 seneından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak ekol liselerinde yer yapmaktayım.

sınıflarının temel olarak lafıttığı ilk klas olan “object” derslikını daha yakından inceleyeceğiz.

Kolayca Yararlanma: Mahdut bir konstrüksiyonya malik başüstüneğundan, C# geliştiricileri aracılığıyla kolaylıkla benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ilaveten yahut muayene ilaveten kullanmaı nispeten basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır ve karmaşıklığı azaltır.

Person sınıfından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor inatçı takdirde günah hileırız.

TextBox'ın Text özelliğini sair done kaynaklarına yahut değkârkenlere C# Object Kullanımı sargılayarak muta rabıtalaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Interface içine metot teşhismlaması yaparız ama medarımaişetlemleri yazmayız. Gestaltlmasını istediğimiz medarımaişetlemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içerisine yazarız.

Border=Pencere Kenarlık.Tamamının kenarlık her dü yanı kucakin ayrı nesneler namına hiç bir nesne aracılığıyla simgeleme edilir.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve vesair sınıflara kalıt olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı kârlemler midein kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page