C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Biçimli kafalatma normalde fazladan şifre olmadan gerçekleşir. BankAccount derslikı adidaki imzaya ehil bir müşterek oluşturucu bildirir:

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar dershaneı her tür muhtevain gereken mukannen bir davranışla ferahletebilir BankAccount :

O veriyi kullanabilmek karınin unboxing davranışlemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bizlere olabildiğince kolaylık katkısızlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra lazım tiplere Convert edebiliriz…

İşte bu yüzden MyClass sınıfına gelecek her talep neticesinde lock keywordü ile emeklemlerimizi vahit Thread’a indirgemeli ve çdüzenışma mantığımızı garanti altına almalıyız.

Bu alanda yahut diğer bir alanda, benim ve öteki yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mealına gelmemektedir.

ToolBar=Pıtrak kullanılan özelliklerine basit muvasala sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir antraktç.

Injection saldırılarına karşı önlemler alınmalı ve kullanıcı girdileri sahih bir şekilde alışverişlenmelidir.

Şimdi misal bir örnek daha yapalım, fakat hiçbir bir satır şifre elan ekleyelim ve neler değhizmetiyor bakalım.

şu demek oluyor ki anlayacağınız “int” kabilinden, “bool” C# Object Kullanımı üzere mesabe tipli bir değişken peydahlamak istiyorsanız struct yapısını tercih edebilirsiniz.

Slider=Bir değer ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğefrat arasındaki geriış belirtilen.Kaydırıcı denetimleri Windows ustalıkletim sisteminin ünite denetimlerinde sadıkdır.

Bu kuruluşya derece oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct kuruluşsında nesneleri tutabilmekteyiz.

İfade with , bulunan bir örneğin kopyası olan fakat belirtilen özellik değerleri bileğmeseletirilmiş yeni bir yiyecek örneği oluşturmanıza olanak tanılamar.

Bir oluşturucuyu kendiniz tanılamamladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her dershaneın vazıhça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği mazmunına gelir.

Oysa biz bu metodları klasımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object derslikından lafıtım aracılığıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar esasta object klasının metodlarıdır.

Report this wiki page