C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Wiki Article



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; ayrıksı bir deyişle bir yahut daha bir araba yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği aracısız oluşturulamasa da, eksik uygulamayı sağlayıcı vesair sınıflar için taban sınıflar olarak görev yapabilir.

C# derunindeki bir klas tek bir kök sınıftan vasıtasız devralabilir. Ancak, bir üs derslikın kendisi değişik bir sınıftan devralabileceğinden, bir sınıf dolaylı olarak yekten çok gerçek klası devralabilir.

Protected: Denetleme, yalnız türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, aramaün erişimi belirlenmişdır ve tek belli sınıflar tarafından erişilebilir.

Sözıtım: Object dershaneı, C# dilindeki tüm özge sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir derslik oluştururken özel bir ana dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

GenerateMember: Button muhtevain dizayn zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Property’ler, bir sınıfın dışındaki şifre tarafından kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve çit alışverişlemlerini basitleştirebilir. üste, özellikle bir nesnenin durumunun bileğişlemtirilmesi veya okunmasıyla müntesip özel aksiyonlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kupkuru platformunda sık sık kullanılan ve önemli bir üstelikşendir.

2010 seneından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak çığır liselerinde yer yapmaktayım.

Fehamet değdavranıştirme düğmesi denetimi makbul değeri fonlendiği bir arkadaş pencere olarak adlandırılan bir Yârsı denetimle en pıtrak kullanılır.

Hassaten özellikler haysiyet tutamazlar, bileğalışverişkenlere paha aktarır yahut okurken arama mekanizması geliştirmemizi sağlamlarlar.

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi için event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Veritabanı nöbetlemleri yaparken, Object dershaneı ekseri data nesnelerini simgeleme buyurmak karınin kullanılır. Bu şekilde veritabanı mesleklemleri daha modüler hale hasılat ve veri manipülasyonu kolaylaşır.

                C# Object Kullanımı      True;Alfabelan yazı texbox'un cidarına ulaştığında bi ast satıra geçer.

Sınıflar (ancak dokumalar) devralma teriminı destekler. Zemin sınıf olarak adlandırılan değişik bir sınıftan türetilen bir sınıf

Karada revan araçlar sınıfında Otomobilleri teşhismladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanılamamladık. Her sınıf bir üst kategorisinin dershaneından miras allıkır. Böylecene XX Markası dediğimizde o sınıfın, karada revan motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte tüm bu dokumaya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page